top of page

TJÄNSTER

FÖR MER INFORMATION OM VÅRA TJÄNSTER ELLER FÖR ETT KOSTNADSFRITT INFORMATIONS OCH OFFERTS MÖTE, KONTAKTA OSS GÄRNA HÄR

GOLV/MARK

Vi renoverar, byter eller lägger om all typ av golv och mark. Våra erfarna golvläggare både river samt installerar med noggrannhet, precision och omsorg.  

VVS

Vi är Säker Vatten certifierade och utför både små och stora arbeten inom VVS. Allt i från installation av vattenrör och blandare till totala stambyten.

FASAD

Fasaden är viktig eftersom det är byggnadens ansikte utåt men det är ännu mer viktigt att man använder rätt material och rätt tekning för att fasaden ska vara så långt tid som möjligt innan renovering behövs. Vi både renoverar och installerar ny fasad.

EL

El installationer, service och underhåll erbjuder vi genom vår samarbetspartner. Från och mitten på 2019 kommer vi att erbjuda el service direkt genom oss.

MÅLERI

Vi målar både invändigt och utvändigt, ny-och ommålningar, restaurering, dekorationsmålning, fönsterrenovering och övrig målning. 

KÖK

Vi bygger och monterar allt ifrån traditionella kök med enastående lösningar till unikt designade kök precis efter dina önskemål. Våra finsnickare har lång och gedigen erfarenhet av köksarbete.

TAK

Som hus eller byggnadsägare är takläggning/renovering kanske det viktigaste projektet ni tar in yrkesmän för. Det är därför viktigt att både grund kontroll, arbete, efter-kontroll och garanti är utfört och given av en erfaren och professionell firma. Vi står bakom vårt arbete till 100%. 

VÅTRUM

Vi är BKR behöriga och tar hand om hela arbetet- från rivning till nytt färdigt badrum. Era specifika projektledare finns med från dag ett och genom hela projektet.  Vi tar hela ansvaret för jobbet med allt från plattsättning, VVS, el-arbete, inredning till planlösning för badrummet.

bottom of page