top of page

TJÄNSTER

FÖR MER INFORMATION OM VÅRA TJÄNSTER ELLER FÖR ETT KOSTNADSFRITT INFORMATIONS OCH OFFERTS MÖTE, KONTAKTA OSS GÄRNA HÄR

RENOVERING / OM/TILLBYGGNAD
TOTAL ENTREPRENAD
VVS

Renovering/om/tillbyggnad är populära sätt att öka värdet på hemmet eller helt enkelt skapa mer effektivitet eller bättre känsla i hemmet. Det är också vikigt att man spenderar rätt och inte åker på överspenderings fällan. Vi ger gärna tips och råd och tillsammans med dig/er lägger upp en plan på vad som krävs för att projektet ska överträffa det mål och drömmar du/ni har om slutresultatet. Vi hjälper även med ritningar för kommunal godkännande.

Förutom vår stora kompetens så har vi starka partners och gedigen sammarbete med lokala hantverkare inom olika områden. Med oss kan du känna dig lugn och trygg med bara oss som ända kontakten som sköter samordningen, administrationen och allt arbete.

Vi är Säker Vatten certifierade och utför både små och stora arbeten inom VVS. Allt i från installation av vattenrör och blandare till totala stambyten.

El installationer, service och underhåll är otroligt viktiga punkter för att man ska känna sig trygg i sitt hem. Vi erbjuder stort utbud av el tjänster med allt ifrån elinstallationer till belysningsanläggningar.  Vi hjälper dig med projektering & Rådgivning och erbjuder service avtal Kontakta oss för mer info.

Golv kan förändra utseended och känslan av hemmet markant och ska hålla väldigt länge samtidigt som det ökar värdet av hemmet om man nu planerar att sälja. Det är därför otroligt viktigt att man analyserar och förstår kundens önskemål, visioner och budget. 

VÅTRUM

Köket är ett av det viktigaste områdena eftersom så mycket tid spenderas där med nära och kära. Vi bygger och monterar allt ifrån traditionella kök med enastående lösningar till unikt designade kök precis efter dina önskemål.

Färgen på utsidan och insidan av hemmet sätter alltid ett stort prägel på hemkänslan. Vi jobbar

med Ny-och ommålningar, restaurering, dekorationsmålning, fönsterrenovering och målning. Tillsammans med dig tar vi fram förslag efter dina önskemål.

Våtrum ska inte bara fint utan  också praktiskt, säkert och tryggt. Vi tar hand om hela arbetet- från rivning till nytt färdigt badrum. Era specifika projektledare finns med från dag ett och genom hela projektet.  Vi tar hela ansvaret för jobbet med allt från plattsättning, VVS, el-arbete, inredning till planlösning för badrummet.

bottom of page